Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zorya Holmes Opublikowano 21 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 Nie zaznam bezpiecznego miejsca Zbyt wiele rąk zanurza się w moje słowa W zmącone rzece nic się nie odbije tylko demony odwrócą chichotem bieg Dziś uczepię się ciszy i jej mądrego kołysania gdy gałęzie przebijają oczy 9
violetta Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 Spokój i pokój ducha jest nierozłączny dla mnie:)
huzarc Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 @Zorya Holmes Wiersz porusza – czuć w nim lęk i bezradność, ale też piękną próbę ocalenia siebie w ciszy. a ona potrafi wszystko ułożyć w harmonii na nowo. Pozdrawiam:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 @Zorya Holmes dla mądrych cisza bywa mądra głupich głupotą ująć pragnie więc spróbuj się w tej ciszy schować usłysz co nosisz w sercu na dnie czy może chcesz nam coś tu dodać rozwinąć jeszcze jakiś temat bo skoro w wersy składasz słowa masz dużo więcej do powiedzenia :)))
MIROSŁAW C. Opublikowano 21 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 Dużo emocji w niewielu słowach. To mi się podoba. Pozdrawiam.
lena2_ Opublikowano 22 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2025 świetny:) chyba masz literówkę " w zmąconej"
Nata_Kruk Opublikowano 22 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2025 To dobry wiersz. Są emocje.
Rekomendowane odpowiedzi