andrew Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 (edytowane) ,, Pan mnie wysłuchał, kiedy Go wzywałem ,, Ps 138 gdzie jesteś Panie wołam ... w potrzebie nie widzę nie słyszę latami a On On … podaje rękę nie czeka na upadek czeka na zawołanie nie szukajmy światła pod łóżkiem światło jest w nas wystarczy powiedzieć ... Jezu ufam Tobie 9.2025 andrew Piątek,dzień wspomnienia męki I śmierci Jezusa Edytowane 19 Września 2025 przez andrew (wyświetl historię edycji) 4
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 Powiedziane trafnie i dobrze bo po co Pana gdzieś tam szukać gdy On jest wszędzie i w każdym z nas codziennych modlitw naszych słucha i wszystko czego Ci potrzeba da :)) 1
Zorya Holmes Opublikowano 19 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 A czy to nie jest czasem tak, że Bóg daje nam siłę do podniesienia się, a nie sam wyciąga człowieka z bagna? miłego dnia:)
andrew Opublikowano 19 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2025 @Zorya Holmes Trzeba tego chcieć. Mamy wolną wolę Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi