Marion Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 uderzyło w duszę jakby ktoś szarpnął strunę najdelikatniejszą tak lekko, a boleśnie w oczach bez wyrazu utonął cały wszechświat nawet mała gwiazda nie mrugnie już w szarości odchodząc od siebie tak powoli, tak szybko uciekamy w nieznane szukając gwiazd od nowa
kall Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 jestem zmęczona i chyba nie do końca już myślę nad tym co czytam ;) wiersz ogólnie sympatyczny, czyta się dobrze, aczkolwiek... hmm... coś mi tu nie gra. napiszę o tym jutro, teraz idę "pogrążyć się w otchłań snów" :) pozdrawiam śpiąco kall.
majkaa_m... Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 wydaje mi się że wiersz jest trochę za bardzo beznamiętny biorąc pod uwagę temat nie znalazłam w nim niczego co by mnie w jakiś sposób poruszyło - to na minus poza tym ogólnie dość lekko pociągnięte ale też użyte słowa i porównania nie wnoszą niczego nowego, nie uruchamiają wyobraźni wiersz z gatunku tych które nie pozostawiają śladu mimo wszystko grafomanią nie trąca - to na plus
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 winszuje odwagfi odnośńie doboru tematu: gwiazdy, anioły, miłosżal, ból, smutek, to śliskie tematy i radziłabym na nie uważac, bo można sie wyłożyc..tutaj jest nawet ok, ale mało charakterystycznie tzn nawet jeżeli mieści się w ramach dobrej techniki to spływa jakoś po mnie, przydałoby mi sie zaskoczenie, mocniejsze oddanie emocjii, cokolwiek co by mnie poruszyło Pozdrawiam Agata
Marion Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Dziękuję za uwagi i opinie. Na pewno wezmę je sobie do serca. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 wiersz na zasłużone uznanie . pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi