Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 31 Sierpnia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) zupełnie przepala mnie to przenikanie implozja ciebie nie miękną sutki mgła przesłania oczy furkot serca zagłuszył świat demon upłynnienia Edytowane 31 Sierpnia przez Somalija (wyświetl historię edycji) 12
Konrad Koper Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia @Somalija Odważny - niedosłowny !!
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) @Somalija ja zazwyczaj w takiej sytuacji, jak wszechświat EXploduję! no, ale to ja... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. siemka! Edytowane 31 Sierpnia przez Leo Krzyszczyk-Podlaś (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia @Somalija demon upłynnienia w skafandrze? Hej, Aga, nie poznaję koleżanki...
Somalija Opublikowano 31 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia @Arsis Włodzimierzu o czym Ty myślisz? To nie o alkoholu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) @Somalija tak? a o czym? to znaczy wiem o czym, ale nie będę się afiszował, bo tu dużo takich, co filują zza krzaka Edytowane 31 Sierpnia przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 31 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia @Arsis To jest o płynności finansowej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt o pieniądze ludzie bywają zazdrośni...
Arsis Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia @Somalija fakt. jak płynność finansowa jest ok, to furkocze serce i nie miękną sutki a człowiek widzi wtedy, jakby spoza mgły...
Somalija Opublikowano 31 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia @Arsis Przecież nie można myśleć tylko o seksie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej, zawsze może eksplodować, nawet jutro Cześć
Arsis Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia @Arsis absolutnie nie przeszło mi to nawet przez myśl
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia @Somalija jak zwykle odważny erotyk ale ten demon upłynnienia - przedmówcy mają rację - to wszystko zależy z kim:)))))))))) - płynność finansowa bezwzględnie ważna z panią o odpowiedniej profesji - płynność alkoholowa na imprezie wszystko idzie wyjaśnić i to jest najważniejsze :)))))))))
Somalija Opublikowano 31 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) @Arsis Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo Ty jesteś po poważny mężczyzna... Piszę wiersz o Trumpie, ale zacięłam się... @Jacek_Suchowicz Dobry wieczór, pan Jacek dziś wierszem nie mówi? Płynność życiowa, to najważniejsze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 1 Września przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi