Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No widzisz, a ja nie mam prawka ;))   Pozdrawiam serdecznie :-) Dziękuję @Klip :-)
    • Zabrzmiało dużą dozą romantyzmu i autentyczność, bardzo dobry pakiet :-) W tychże to okolicznościach przyrody. Pozdrawiam :-)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

sierpień po nim wrzesień kółko się zapętla      my w obrazach ciut zgnuśnieni bo życie ucieka      ale złapać to co dobre każdemu przystoi      przecież nocą kurs na niebo warto znowu zrobić... ;)   Jacku... bardzo Ci dziękuję za strofki... :)      @Waldemar_Talar_Talar... dziękuję za "tak". @iwonaroma .................. dziękuję za.. super..  Nie wiem, ale raczej nie.. :) @Alicja_Wysocka ............ uroczy wpis..:) ano piją buty, potrafią dwojako... :))                              Ja zmokłam 20 - go, buty też się opiły... cały dzień byłam daleko od domu. @Dagna.......................... to miło, że tak uważasz. Dziękuję.   Wochen... MIROSŁAW C... TylkoJestemOna... dziękuję i Wam, za czytanie.
    • Z definicji jest iluzją, bowiem koniec końców sam nastąpi koniec Konieczność to rzez z końca wzięta Czy obowiązek - otóż nie  Końcem jest szczęście i wolność, których początkiem jest przymus Spełniony lub nie ziści chwilę ostatnią By ukłuciem w serce dać do zrozumienia że wypełniło się dzieło  A byt jest bytem i zaprzeczyć może temu Tylko  Skończony głupiec
    • o   A l i    W y s o   k i e j                                                           c   Pewna Ala z Orgolandii, śliczne je na deser żaby. Podsunęłam co innego, ekskluzywne morskie kraby. Ale cóż to - takim pyszkom jest niechętna, nie rozumiem - rzecz to wielce niepojęta. Na niedzielę przygotuję, uwędzone cztery mamby.    sierpień, 2025       @Alicja_Wysocka... Ala, dla Ciebie mały żarcik... :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...