Konrad Koper Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Rośnie Dziwidło jest wielkie i cuchnące oraz nęcące… Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez Konrad Koper (wyświetl historię edycji) 4
wierszyki Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Nie jesteś muchą Konradzie. Przynajmniej taką mam nadzieję, czemu udajesz muchę? Sylaby umiesz liczyć, skąd te pytania... Może łatwiej byłoby czytać Twoje miniatury czy wiersze, co dotyczy zresztą wielu innych, gdyby cokolwiek o sobie wiedzieć obiektywnego. Na innych portalach są np krótkie notki biograficzne obok twórczości. Takie niepokojące te haiku. Pomyślności
Berenika97 Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @Konrad KoperDziwadło - literówka, ale masz rację - nęcące, widać to po ilości osób, które zostały zwabione. Pozdrawiam.
JWF Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Fajne, zastanawiałem się czy się nie przejść popatrzeć powąchać ale ostatecznie się nie zdecydowałem. Trzeba teraz czekać znowu kilka lat.
Rekomendowane odpowiedzi