piąteprzezdziesiąte Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia Rumiany Rumcajs mieszkał w Rumi. To tam pod daszkiem Hankę tulił. Z tulenia wyszedł Cypis i nie ma, co się wstydzić. Niech wszyscy będą tacy czuli. 3
wierszyki Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia Jakoś zawsze myślałam o nim Cypisek, chyba że miało być politycznie :-)) Poza tym jak zwykle u Ciebie jakoś tak z ogromną literkową sympatią :-) Pzdr :-) 2
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 7 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia @wierszyki Uwielbiam limeryki, bo są niewymagające i tulą się do mojej wyobraźni zupełnie same. Dziękuję za Twoje słowa, pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia @piąteprzezdziesiąte... czasami tulą sie, a czasami.. drapią po głowie... ;) jw. treść sympatyczna, bo.. rumcajsowa... lubiłam go. 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 10 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia @Nata_Kruk Rumcajsa wszyscy lubią, bo to fajny facet jest :) Dziękuję! 1
Rekomendowane odpowiedzi