Spokój, czyli wszystko, co święte
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Toyer 135
Nic nie widzę nic nie słyszę tylko
czuję
nic nie robię nic nie chcę tylko
żyję
nic nie mam nic nie dostanę
tylko pragnę
nic a jednak szukam
chcąc nie chcąc
siebie0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
mówią: "głupi się urodziłeś i umrzesz głupi a ja powtarzam że każdego życie czegoś nauczy :))) -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
złotym atramentem rozlał się poranek a zmrużenie oczu skrzydlatym motylem dzień będzie dziś wierszem w kryształowej czarce a światło oddechem zamkniętym w bursztynie zaraz wzniosę toast i stuknę z kieliszkiem powietrza co dźwięczy gdy nóżkę dzwoneczka wiatr dotknie figlarny i mniszki lekarskie odfruną po bezkres w kudłatych rozczepkach niech lecą gdzie zechcę i zaniosą słowa lekuchne i ciepłe i te nic nie warte za płowieje mgliste bo nie wiem znów kiedy i do kogo trafi co z serca wyszarpnę -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
Powiedziane trafnie i dobrze bo po co Pana gdzieś tam szukać gdy On jest wszędzie i w każdym z nas codziennych modlitw naszych słucha i wszystko czego Ci potrzeba da :)) -
Przez Toyer · Opublikowano
Nic nie widzę nic nie słyszę tylko czuję nic nie robię nic nie chcę tylko żyję nic nie mam nic nie dostanę tylko pragnę nic a jednak szukam chcąc nie chcąc siebie -
Przez Konrad Koper · Opublikowano
Czarowniku przemień mnie w orła, bym mógł dostrzec i przegonić kruki. Innym razem w pełnokrwistego konia, bym mógł przeskoczyć ogień. W końcu przywróć pierwotną postać i ofiaruj skrzydła.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi