Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 (edytowane) @poezje_krzyczane Dziękuję, wyżej wkleiłam ten sam wiersz z inną aranżacją muzyczną. To też jest ciekawe, ile AI potrafi. Czasem nawet słyszę glissando np. gitarowe w "Zaczarowanej dorożce" Doskonale to robi. :) Edytowane 12 Września 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
poezje_krzyczane Opublikowano 17 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2025 @Alicja_Wysocka Taki krótki wierszyk
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2025 @poezje_krzyczane Dzięki, ale za rapem nie przepadem :)
poezje_krzyczane Opublikowano 17 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2025 @Alicja_Wysocka Też nie przepadałem, ale trzynastozgłoskowiec jest stworzony do takiego śpiewania
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2025 @poezje_krzyczane Rozumiem, ale w hip- hopie nie ma żadnej linii melodyczne, jest do gadania, a nie do śpiewania, no sorry.
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2025 (edytowane) Edytowane 22 Września 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
poezje_krzyczane Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 @Alicja_Wysocka Jedna z moich pierwszych przeróbek krótkich wierszy, wcześniej robiłem tylko dłuższe poematy, dzięki za przypomnienie 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2025 @poezje_krzyczane Wiesz, mam swoich ulubionych poetów, oczywiście nie każdy wiersz mi pasuje, ale to, co wpadnie mi w ucho, i serce - zbieram. To ja dziękuję :)
poezje_krzyczane Opublikowano 24 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2025 @Alicja_Wysocka Myślałem, że znam wszystkie większe kanały z przeróbkami poezji, a ten ostatni widzę pierwszy raz 1
Rekomendowane odpowiedzi