Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 25 Lipca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Lipca chciałabym biały domek z niebieskimi płatkami śniegu pnącymi po ścianie żeby delikatnie fruwały mi nad głową poczułabym się zajętym motylkiem 11
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Opublikowano 25 Lipca Witam - fajna fantazja - Pzdr. 1
violetta Opublikowano 25 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca @Waldemar_Talar_Talar o tak, bawi mnie fantazja:)
violetta Opublikowano 26 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca @piąteprzezdziesiąte mogę pomarzyć:) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca @violetta Walerko, jeśli człowiek ma jeszcze marzenia, to jest bardzo, bardzo dobrze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 26 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca @piąteprzezdziesiąte mam piękne marzenia:) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca @violetta Przeczytałem z przyjemnością, pozdrawiam. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca Violka czego TY właściwie chcesz???? chciałabym biały domek z niebieskimi płatkami śniegu pnącymi po ścianie żeby delikatnie fruwały mi nad głową poczułabym się zajętym motylkiem albo się one pną po ścianie albo mają fruwać a może wstaw literkę i czy płatki powodują to że czujesz się zajętym motylem czy może ktoś inny przepraszam ale logicznie się rozłazi ponoć poezja nie musi być logiczna:)))) 1
violetta Opublikowano 27 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca @Jacek_Suchowicz gałązki pną się i opadają, czyli fruwają:)
violetta Opublikowano 27 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca Jagodzianka i kawa owsiana :) tak spędzam czas:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. szczerze napiszę, też bym tego chciała..:) 1
Rekomendowane odpowiedzi