FaLcorN Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 z dedykacją dla @beta_b Poszedłbym za Tobą, bo potrzebuję kłopotów, serca upadków i wzlotów, nie znam lepszego kompotu.. Poszedłbym za Tobą, po rozpęd dla moich słów, do krainy marzeń i snów, gdzie życia pęd zamienię.. na potem. Poszedłbym za Tobą, w miejsce gdzie chwila się śni, pod Twój dom i serca drzwi, by jednym stać się obłokiem. Poszedłbym za Tobą, jeśli rozwiniesz nić, iskrę pragnącą lśnić, gdy już będziemy ze sobą. 2
beta_b Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 (edytowane) @FaLcorN nie wiem, czy właściwie nterpretuję tekst, ale PL traktuje relację jak narkotyk, który oddala od życia, iluzję, obłok, śnienie. Lśnienie. Destrukcyjnie mogą działać takie relacje, ale się nie znam. Jestem jednak konkretna i dość pragmatyczna. Pozdrawiam, bb PS Czy ciśnienie podniósł wers: "W moim świecie facet to same kłopoty" Edytowane 30 Czerwca 2025 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 1
FaLcorN Opublikowano 30 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze, trzeba twardo stąpać po ziemi, obłoki w ramach wyjątku. Miłość to jest narkotyk. Również pozdrawiam. Wersy mi nie podnoszą ciśnienia, prędzej kawa, sport i feromony.
beta_b Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 @FaLcorN fakt, feromony i mnie ogłupiają, nad kawą i sportem panuję. :) bb 1
FaLcorN Opublikowano 30 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 @beta_b Tak być musi, hokus pokus, aby wyjść ze swojego bunkra na cielesną pogawędkę.
beta_b Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 @FaLcorN mogę być drapieżnikiem. Pogawędka to eufemizm. :D Dlatego trzeba się baaardzo pilnować: nos zatykać, kły zaciskać, ręce splatać. bb
FaLcorN Opublikowano 30 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 (edytowane) @beta_b Możesz.. trafić na większego drapieżnika, który udaje owieczkę. Żyje się raz i "kocha się raz, potem drugi i trzeci i znów." Edytowane 30 Czerwca 2025 przez FaLcorN (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 @FaLcorN Strach przed życiem waży tyle samo, co strach przed śmiercią. To samo w relacjach: strach przed silniejszym waży tyle samo, co strach przed złamaniem słabego. 1
FaLcorN Opublikowano 30 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 @beta_b Droga do siły jednostki prowadzi przez złamania, a liczy się odwaga.
beta_b Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odezwa Stalina? Co za przemocowa TEORIA. Ale odwaga jest ważna. 1
FaLcorN Opublikowano 30 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 @beta_b Bez kontekstów historycznych, tak było u mnie.
FaLcorN Opublikowano 1 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 Dziękuję @Rafael Marius, pozdrawiam! Dziękuję @Roma, pozdrawiam! 1
Rekomendowane odpowiedzi