Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2025 Tu nie chodzi mi o foremki „rozsądku” czy „świadomości” a o wieloFormy Amorfizmu!! Gdy podejdziesz do mnie z gruntowną tezą chciałbym mieć dla ciebie dla mnie tak, głównie dla siebie jej zupełną antytezę Miło jest tu czasem zaprzeczyć otoczenia twierdzeniom Gdy poprosisz przekonaj chciałbym tylko zupełnie nie przekonać brakiem przekonań Gdy zechcesz mnie złapać chciałbym tylko przepłynąć ci przez palce najgłębiej To nie marzenie ja nie marzyciel to pragmatyka przetrwania mów mi realista !! Warszawa – Stegny, 26.06.2025r. 9
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2025 @Hiala Mówisz mi na spokojnie to ja bym chciał na niespokojnie :) Pozdrawiam.
Annna2 Opublikowano 26 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2025 @Leszczym lubię się sprzeczać na konstruktywne tematy, po to są właśnie rozmowy- uczą - można dużo wynieść z niej lub wnieść A dalej to zacytuję fragm. wiersza J. Lieberta. Uczę się ciebie, człowieku. Powoli się uczę, powoli. Od tego uczenia trudnego Raduje się serce i boli. 1
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2025 @Annna2 Prawda to. Choć ja akurat najwięcej kłócę się sam ze sobą. Ale dzięki temu dojdę czasem, fakt rzadko dosyć, do ciekawego wniosku. 1
Rafael Marius Opublikowano 26 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem, owszem. 1
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2025 @Rafael Marius Koleżanka korespondencyjna mailowa stwierdziła, że to nie amorfizm a przekornizm :)) 1
Rafael Marius Opublikowano 26 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całkiem słusznie. 1
Leszczym Opublikowano 26 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2025 @Rafael Marius Tak, słusznie, ale ja chciałem amorfizm :)) A wyszło przekornistycznie :) Życie. 1
Laura Alszer Opublikowano 27 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2025 @Leszczym To przelewanie przez palce podziałało na mnie... najgłębiej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 27 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2025 @Laura Alszer Bo to ogólnie zdaje się fajna sprawa, wizja taka. Wiesz że jesteś nieuchwytna, tymczasowa, chwilowa, lekka i tak dalej i dalej... 1
Amber Opublikowano 28 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 Sprecyzowałeś myśl na gorąco, podoba mi się :) 1
Leszczym Opublikowano 28 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2025 @Amber Cieszę się, starałem się, a w każdym razie próbowałem się starać :)
Rekomendowane odpowiedzi