Marek.zak1 Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca On jest nagi, ona naga, bo inaczej nie wypada, on chce ukryć to, co czuje, ona w niego się wpatruje, lecz w ukropie serce siada, i przeważnie jest to zawał. Na specjalne życzenia kolegi Leszczyma. 3
Leszczym Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca @Marek.zak1 ;))))) No słuchaj, przyczyniłem się nawet :))) Tak teraz to wybrzmiewa jako całość :)) 1
Leszczym Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca @Marek.zak1 Marek może nadużywam, wiesz przychodzi czas na skończenie, ale może jeszcze seks pod wodospadem? Ale fakt, może za bardzo już wymyślam. Jakby co nie było tematu.
Marek.zak1 Opublikowano 20 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca @Leszczym Tu wystarczy, a jakiś czas temu, napisałem w podobnym klimacie. Pozdrawiam. :
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca To jak nieśmiało i całkiem cichutko pomyślę na głos: ale jak to koniec, a gdzie część «W deszczu»? ... 1
Marek.zak1 Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca @piąteprzezdziesiąte Masz rację, zapomniałem o nim, a w końcu, mimo, że mniej, niż dawniej, jednak deszcze jeszcze są i warto też o nich:). Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi