Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2025 śmierć złapała mnie za dłoń poczułem się nieswojo chciałem ją pogonić ale cholera się uśmiechnęła więc udałem że jest mi miło mimo że zimno jak cholera poczułem aż szkoda gadać po chwili powiedziała że na tę chwilę czekała że miała mnie na oku cierpliwa mocno była myślałem ze szlak mnie trafi że chyba zejdę na zawał lecz się wycofałem myśląc nie teraz zacząłem palić głupa gęgając że jest mi miło bo mnie właśnie z wielu wybrała lecz zaraza mnie wyczuła powiedziała spadaj nie lubię jak ktoś udaje że mnie lubi mnie to bardzo ucieszyło więc szybciutko jak to było możliwe się obudziłem 3
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 16 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2025 (edytowane) Też miałem sen o śmierci, a umarł pan premier Donald Tusk na zawał serca we własnym domu przy biurku - w Gdańsku... Łukasz Jasiński Edytowane 16 Czerwca 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2025 Witaj - trudny miałeś sen - chyba nie lubisz Tuska - Pzdr. @Leszczym - dziękuje - 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2025 @Rafael Marius - dzięki -
Rekomendowane odpowiedzi