Starzec Opublikowano 14 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2025 przemyciłem nielegalną miłość gestem i słowem nie przypadkiem całkiem świadomie może czeka mnie kara od niebios tego nie wiem w ciemno ją biorę 5
andreas Opublikowano 15 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2025 @StarzecJeśli udało się bez pieniędzy,to gratulacje, bo przeważnie nie wystarczy gest i słowo... Bez pokrycia przez call-girl Tomek tuż przed Osiekiem wprost obrzucony był wyzwisk stekiem chociaż ręcznej chciał roboty dla niej marny polski złoty więc bez pokrycia zapłacił czekiem Pozdrowionka. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2025 otrzeźwiejesz za chwilę bo dziś serce pękło i powiesz było miło to tylko namiętność :)) 1
Leszczym Opublikowano 16 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2025 @Starzec Ekstra termin nielegalnej miłości :) A tak różne rzeczy od faktycznie nielegalnych, poprzez tylko pozornie nielegalne aż po najzupełniej legalne i pożądane :)) 1
Starzec Opublikowano 17 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2025 @andreasTo może zbyt małej wiary jesteś :) lub znasz życie :)) Pozdrawiam:) @Jacek_SuchowiczNa kacu jest wszystko możliwe :) Dziękuję i pozdrawiam:) @LeszczymJuż się pogubiłem:)) Dziękuję i pozdrawiam:) 2
Rekomendowane odpowiedzi