Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@violetta

Prezydent Rosji - Władimir Putin, prezydent Turcji - Recep Tayyip Erdogan i sekretarz generalny Organizacji Narodów Zjednoczonych - Antonio Guterres - potępili atak Izraela na Iran, a co robią: prezydent Andrzej Duda i prezydent elekt Karol Nawrocki? Tak więc: w imieniu Narodu Polskiego, który - według ostatnich sondaży - jest po stronie Palestyny, ja - poeta Łukasz Jasiński - kategorycznie potępiam atak Izraela na Iran!

O opinię w sprawie konfliktu palestyńsko-izraelskiego - "Rzeczpospolita" - zapytała Polaków z wyższym wykształceniem i na pytanie: czy Izrael popełnia zbrodnie wojenne prowadząc działania w Strefie Gazy - ankietowani odpowiedzieli w następujący sposób, dokładnie - w ten sposób, tak - w ten sposób:

- tak - siedemdziesiąt procent,

- nie - siedem procent,

- nie mam zadania - dwadzieścia pięć procent.

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

@Łukasz Jasiński poczytaj sobie pismo święte:) Izrael to imię zmienione od Jakuba, ta ziemia należy do ludów Abrahama, Jezus był Semitą i jest potomkiem Abrahama. A Semici wywodzą się od jednego synów Noego Sema. Pozostali jego synowie mieli imiona Cham i Jafet. Nawet te imiona wskazują ci drogę. Obecni potomkowie Chama to Palestyńczycy inaczej Filistyni. A co ciekawe od Jateta jest Magog, Meszek, Tubal czyli przyszli uczestnicy wielkiej wojny, która wydarzy się na arenie międzynarodowej Goga:)

Edytowane przez violetta (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

@violetta

Nieprawda, otóż to: kolor czarny oznacza żałobę, a także - elegancję, również - ZŁO, biały: czystość i wolność - DOBRO, zresztą: Niemcy też mają czarny kolor na własnej fladze, poza tym: flagi Palestyny i Hamasu są całkiem inne - dosłownie, niech pani sama sprawdzi na flagach i herbach symbole religijne - jak Gwiazdę Dawida na fladze Izraela i pięcioramienne gwiazdy na fladze Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej - blisko osiemdziesiąt procent krajów na świecie ma na własnej fladze i herbie pięcioramienną gwiazdę - to nic innego jak Pentagram, a odwrócona wyżej wymieniona gwiazda do góry nogami pokazuje rogi - symbol satanizmu, mówiłem: to jest wojna religijna - to nie jest moja wojna - wojna na Wschodzie Europy i Bliskim Wschodzie - to ich wojna i nie mają żadnego prawa własną wojnę religijną przenosić na teren Polski - Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego nie śpi - dla niej to bez różnicy - żyd, chrześcijanin i muzułmanin - KAŻDEGO ARESZTUJE - kiedy zauważy podejrzane ruchy o religijnym fanatyzmie - terroryzm.

Łukasz Jasiński 

Opublikowano (edytowane)

@violetta

A w Polsce to skrajna prawica i skrajna lewica są po stronie ofiary - Palestyny, a duopol polityczny - POPIS - to niewolnicy amerykańskich, europejskich i międzynarodowych - mocodawców, jak pani może stać po stronie morderców - kiedy to właśnie - to:

I proszę nie zamykać oczu na bolesną i okrutną prawdę, zresztą: Iran jest przyjaźnie nastawiony wobec Polski - tego samego nie można powiedzieć o Izraelu, Niemczech i Ukrainie, de facto: współczesnej - Chazarii, otóż to: Tamga jest herbem Chazarii, natomiast: Ukrainy - Święty Michał Archanioł.

Łukasz Jasiński 

Opublikowano

@Łukasz Jasiński Izrael niedługo przestanie istnieć, zostanie z garstką ludzi, takie są proroctwa. Ale zostawmy Izrael. zainteresuj się tym gościem,

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

co mówi o Europie, on walczy na Ukrainie, nie o ziemię, a o ideologię islamską. Uważa, że kraje w Europie przestaną istnieć. Ile w islamie mogą mieć żon, to jest demoniczna religia. Są już w całej Europie. Niedługo zabiorą nam nasze ziemie i kobiety.

Opublikowano (edytowane)

@violetta

Polska

wyraziła zgodę na spłacanie odsetek za pożyczkę Ukrainy, de facto: współczesnej - Chazarii - z tak zwaną Komisją Europejską - w dwutysięcznym dwudziestym czwartym roku dokonano wpłaty pierwszej części zobowiązania w wysokości około stu milionów polskich złotych - odsetki i kolejne wpłaty będą regulowane przez Polskę do końca dwutysięcznego dwudziestego siódmego roku, natomiast: tegoroczny deficyt budżetowy ma wynieść około trzysta miliardów polskich złotych.

Leszek Miller 

I oto kolejny powód: nie warto pracować, przypominam - głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej i byłem przeciwko wspieraniu Ukrainy, de facto: współczesnej - Chazarii, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób, dokładnie: to wyborcy duopolu politycznego - POPIS-u - powinni zamknąć buzię i iść do pracy na trzy zmiany, proste i logiczne i jasne?

Łukasz Jasiński 

@violetta

Ramzan 

Kadyrow umiera w ogromnych bólach - został otruty przez Główny Zarząd Wywiadowczy (GRU) - popularną trucizną pod nazwą - nowiczok - tak właśnie działają normalne Służby Specjalne, a Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego nic nie może zrobić przez tak zwaną demokrację, ja - oczywiście - jestem za utworzeniem w Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego Specjalnego Departamentu Likwidacyjnego - elitarnych szwadronów śmierci, tak przy okazji: sekta chrześcijańska - protestantyzm i podsekta protestantyzmu - mormoni - też mogą mieć po kilka żon i nie widzi pani żadnego - podobieństwa? 

Łukasz Jasiński