Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wochen Opublikowano 11 Czerwca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2025 (edytowane) tu jest zbyt ciasno nad miastem brakuje gwiazd gasną rozległe łąki nie da się zasnąć myśl o wolności do szpiku przenikają twarde łamią kości dzieli nas nie płot raczej kod własne hasło na wielkiej przestrzeni zbyt wiele śladów tu jest zbyt ciasno na ciszę własną Edytowane 11 Czerwca 2025 przez Wochen (wyświetl historię edycji) 9
andreas Opublikowano 12 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2025 @WochenSzczęśliwie mam na wsi, gdzie diabeł mówi dobranoc, milutkie ranczo i często tam wybywam z miasta.
beta_b Opublikowano 12 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zabieram do pamięci, bardzo mi się podoba. Na refren piosenki albo zwyczajną częstą refleksję. Jestem słoikiem od ponad 30 lat. Tego się nie da wydłubać. Bb 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2025 ciekawie napisany ale się nauczą jak mieć własną ciszę zatyczki do uszu nikogo nie słychać wyalienowani zamknięci w swych światach niezdolni by tworzyć niezdolni by zbratać by zawrzeć przyjaźnie miłości nie wspomnę przepłyną jak cienie by dać się zapomnieć pozdrawiam
MIROSŁAW C. Opublikowano 15 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2025 @Wochen Puenta ma moc ! 1
Rekomendowane odpowiedzi