violetta Opublikowano 8 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca @andreas czy to z jakieś piosenki? Fajny tekst:) można się bawić przy jedzeniu:)
violetta Opublikowano 8 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca @andreas od tych owoców jestem wiecznie młoda i promienna :)
Rafael Marius Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To byś do mnie na czereśnie nie przyszła? Te co przychodziły to później lanie od mamy miały za te słodkości. Nie mogły po groźbą kary opuszczać podwórka. Coś za coś. 1
violetta Opublikowano 8 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca @Rafael Marius poszłabym z koleżanką:) sama to nie :) 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem też jakieś rozwiązanie. U nas żadna na to nie wpadła. 1
violetta Opublikowano 8 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca @Rafael Marius teraz też tak pewnie by było:) 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teraz młodzi baliby się wejść na drzewo. Nasza czereśnia była wysoka i trzeba było ryzykować. Raz jeden kolega z widoczną nadwagą spadł i dotkliwie się potłukł, bo gałąź, całkiem gruba zresztą, nie wytrzymała jego ciężaru. 1
violetta Opublikowano 8 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca @Rafael Marius za młodu wchodziłam na czereśnię:) na niższych partiach, jeszcze rok temu sięgałam morwy, w tym roku mi wycięli, koniec wspinania, musiałbym mieć drabinkę:) 1
violetta Opublikowano 8 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca Udało mi się przed burzą, dzisiaj w parku za kościołem Św Anny była poezja i przedstawienie z poczęstunkiem, a miałam zwiedzać park, innym razem pozwiedzam, dobrze, że wróciłam przed deszczem. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca swoim słodkim smakiem uwiodłaś kolibra by go wykorzystać a potem zostawić on w swej naiwności grosz ostatni wyda by miłość dozgonną u ciebie zostawić :)) 1
violetta Opublikowano 9 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca @Jacek_Suchowicz daleko mi do uwodzenia:)
Rafael Marius Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Typowe dla naszego pokolenia, ale już nie wśród młodych. A to szkoda. To miałaś szczęście, że trafiłaś. A co było? Co się odwlecze to nie uciecze. 1
violetta Opublikowano 9 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca @Rafael Marius przypadkowo wpadłam, żeby czegoś słuchać, to trzeba być od początku:) w jakiś dzień sobie tam pójdę i pozwiedzam :) 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zgadłem. A byłaś już pod Pałacem Kultury w tym nowym parku? 1
violetta Opublikowano 9 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca @Rafael Marius nie zauważyłam tego parku, musi być malutki:) 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno mi powiedzieć co oni tam wykombinowali przy muzeum , ale w zeszłym tygodniu było otwarcie po rocznej prawie przebudowie. Jak tylko zdrowie i pogoda pozwoli to się wybiorę. Pewnie drzewa są jeszcze małe. Na pełnię musimy jeszcze ze 20 lat poczekać. 1
violetta Opublikowano 9 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca @Rafael Marius fajnie, że zasiewają drzewka, krzewy, kwiaty. Warszawa będzie niedługo wizytówką Europy:) 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ze względu na zieleń ma duże szanse. Wszyscy przyjezdni ją chwalą.
Rekomendowane odpowiedzi