Gość Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 myślałem bez umiaru zbyt wiele myślałem o tym jednym słowie które może wszystko i niczego nie może teraz nigdy dla mnie nie skończy się twoje umieranie odjazdy pociągów w pamięć o popołudniowej burzy chłosta uporczywe zmywanie czerwieni ze słowa jesień
violetta Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 @Naram-sin dbajmy o siebie, bo mamy tylko jedno, piękne życie:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 @Naram-sin Ojej, ojej, To nie jest utwór, do którego wrócę, ale widzę w nim coś ważnego i osobistego — nawet jeśli z innego świata niż ten, w którym zwykle szukam poezji. Nie chcę udawać, że to moja bajka. To nie moje klimaty, nie umiem się w tym odnaleźć — ale czuję, że to mocny i ważny wiersz. Dla Ciebie.
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 (edytowane) Tylko „wiara” wszystko może i niczego nie może, ale można ją złagodzić słowem nadzieja Edytowane 1 Czerwca 2025 przez Robert Witold Gorzkowski (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi