Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 15 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2025 (edytowane) Tęsknię za Tobą Mamo Wiedz że musisz mnie jeszcze przytulić Jeszcze niebo się nie zamknęło a twarz czuje Twoje muśnięcia Jeszcze ogień serca grzeje a świadomość nosi Twoje kroki Odnajdź drogę do mnie Utul w bolesnym skurczu Odnajdź ręce moje niech zachwycą się skórą Sięgnij po usta niech przylgną do włosów I niech dech odnajdę A w rozpaczy wyć będę Póki pył czarnej otchłani Nie zmaterializuje Twojego jestestwa. Edytowane 15 Maja 2025 przez Robert Witold Gorzkowski (wyświetl historię edycji) 5
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 15 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2025 Pierwsze słowo dziecka po przyjściu na świat - mama i ostatnie słowo na łożu śmierci mężczyzny - mama... Łukasz Jasiński 3
Wiechu J. K. Opublikowano 15 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Robert Witold Gorzkowski Mówi się, że czas leczy rany, niekoniecznie! Zwłaszcza, gdy umiera Mama, dziecko nawet to kilkudziesięcioletnie, ciągle odczuwa ból rozstania. Pozdrawiam serdecznie! 2
Gość Opublikowano 16 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najlepsze.
Rekomendowane odpowiedzi