rychowaty rychu Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 przepraszam proszę pani ja chciałbym z panią jutro na randkę i powiedzieć pani jutro bo dzisiaj jestem zbyt pijany i mogłaby mi pani nie uwierzyć że ja panią kocham proszę pani
Espena_Sway Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ciekawy koncept, ale zabrakło wykończenia. Nie przemawia do mnie zupełnie - . Pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Patryk_Nikodem Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja natomiast nie widzę nic ciekawego w takim koncepcie. To nie jest wiersz tylko bełkot - pewnie dlatego, że peel jest pijany. pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Coś w tym jest. Najpierw wydało mi się banalne, ale potem ten banał okazał się ciekawy :) Słuchaj, a może dasz się namówić na wyrzucenie tego i owego?przepraszam proszę pani ja chciałbym z panią jutro i powiedzieć pani jutro bo dzisiaj jestem zbyt pijany i mogłaby mi pani nie uwierzyć że ja panią proszę pani Taki projekcik mały... pozdr
Klaudiusz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 mnie rozbawił (a szczerze wątpię zeby autor planował coś ponad to) zmienił bym tylko na "kocham panią bardzo" ;)) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi