Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Moje mury we mnie twarde struktury ceglane piętra z niepokojami wnęka moje ścięgna druty kolczastego więzienia pochylona wieża   moje za murami kwiaty rosną w bez cieniach pozostają mgliste przeciągi   na strychu suche pranie codzienności   na głowę spadła mi cegła
    • kim jesteśmy? pojawia się pierwsze pytanie po co jesteśmy? to jego logiczny następca     jesteśmy zwitkiem świadomości szeregiem połączeń między neuronami nerwowo wysyłającymi sobie projekcje nas samych   jesteśmy po to by przeżyć a po drodze wydalać, oddychać, rosnąć i ostatecznie przedłużyć gatunek     tylko tyle? to oczywiste pytanie co z sensem życia? nadzieja opuszcza twe oczy i spływa policzkiem     z punktu widzenia wszechświata, galaktyk, planety, twych wrogów i ciebie samego pytanie o sens jest nieistotne   bo nawet jeśli zmienisz siebie nie zmienisz swoich wrogów   a jeśli ci się uda nie wpłyniesz na los świata   a gdybyś tego dokonał w skali galaktyk nie ma to znaczenia     a niechbyś nawet wszechświat cały, jak kosmiczny mocarz, poruszył w posadach to i tak ślad po tobie zaniknie gdy znów następnym razem wszystko Wielce Wybuchnie i cyrk stworzenia zacznie tresować swoje pchły na nowo
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... oj tam.. :) do Ciebie także.
    • Nawet w awatarze.. "moja" Kasjopeja"... :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...