Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Alicja_Wysocka

Alicja_Wysocka

@Wiesław J.K., @Naram-sin  Myślę podobnie. Nie wiem czy kiedyś już tutaj był, dla mnie nie ważne, ale niechby został. Nikt nas nie zmusza do pisania i wstawiania wierszy, ale myślę, że każdemu zależy żeby były lepsze, żeby wiedzieć co poprawić, co usunąć i wreszcie żeby się czegoś nauczyć. Przecież nie wszystko, co uleje się z pióra, jest wierszem, mówię tutaj także o sobie. A to, że nie wstawia własnych, nie ma znaczenia.

Bo możliwe, że ze strachu, zazdrości, co niektórzy by chwalili, a inni krytykowali.

Na innych portalach są czy byli moderatorzy, przez nich wiersze były oceniane lub odrzucane.

Czekały w tzw. poczekalniach na publikację lub nie.

Tutaj pisać może każdy, ale chyba dobrze wiedzieć i znać prawdę o sobie, bo całkiem możliwe, że się do tego nie nadajemy, może zamiast pisać wiersze, lepiej  np. szydełkować.

Sorry za szczerość, wiem, że nie wszystkim się spodoba mój post.

Alicja_Wysocka

Alicja_Wysocka

@Wiesław J.K., @Naram-sin  Myślę podobnie. Nie wiem czy kiedyś już tutaj był, dla mnie nie ważne, ale niechby został. Nikt nas nie zmusza do pisania i wstawiania wierszy, ale myślę, że każdemu zależy żeby były lepsze, żeby wiedzieć co poprawić, co usunąć i wreszcie żeby się czegoś nauczyć. Przecież nie wszystko, co uleje się z pióra, jest wierszem, mówię tutaj także o sobie. A to, że nie wstawia własnych, nie ma znaczenia.

Bo możliwe, że ze strachu, zazdrości, co niektórzy by chwalili, a inni krytykowali.

Na innych portalach są czy byli moderatorzy, przez nich wiersze były oceniane lub odrzucane.

Czekały w tzw. poczekalniach na publikację lub nie.

Tutaj pisać może każdy, ale chyba dobrze wiedzieć i znać prawdę o sobie, bo całkiem możliwe, że się do tego nie nadajemy, może zamiast pisać wiersze, lepiej szydełkować.

Sorry za szczerość, wiem, że nie wszystkim się spodoba mój post.

• Dodaj nową pozycję...