Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Maja 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2025 wiersz wiosenny nie tylko dla dzieci Pewien poważny tulipan stokrotki za nóżki chwyta i mówi, że będzie twardy targając wargą o wargi. Oj, nie są głupie stokrotki, już dawno zdążyły odkryć, że kasą potrząchnie przy tym, a kocha tylko językiem. 17
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 Erotyk Łukasz Jasiński 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @Łukasz Jasiński dzięki pozdrawiam
moina Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @Jacek_Suchowicz Jacku Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @Domysły Monika dzięki :))) @Dagna i o to idzie dzięki:))) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @MIROSŁAW C. dzięki :))
Rafael Marius Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli deklaratywnie. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można i tak zrozumieć :)))) 1
viola arvensis Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @Jacek_Suchowicz super wierszyk. Upewnia mnie, że wolę fiołki :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @violetta dzięki :)) @viola arvensis od pewnego etapu istotne są fiołki :)) 2
andreas Opublikowano 8 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2025 @Jacek_Suchowicz Kiper? Klaus rozsmakował się w Hanowerze jak w starym winie w młodziutkiej Wierze wzrokiem węchem smakiem głównie aż spytała raz w południe jeśliś nie kiper to nie uwierzę Pozdrowionka. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2025 @andreas pewien poeta na portalu kolejny limeryk wywalił skosztował stokrotki trzyma się za portki czy sterczy jemu dziesięć cali :)) pozdrowionka 1
andreas Opublikowano 8 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2025 @Jacek_Suchowicz W przeliczeniu na centymetry to niezła pasztetówka. 1
Gość Opublikowano 10 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2025 Pod żadnym pozorem nie czytaj tego dzieciakom. Jak zaczną zadawać pytania, to się nie wywiniesz.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2025 @Naram-sin Ne bardzo wiem o co idzie (darowałem sobie odpowiedź) ale jak widzę aplauz pań. to nie wiem o czym one myślą? Interpretacja dla dzieci: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w świecie flory Tulipan jest wysoki i normalnie nie schwyta stokrotki za nóżkę, ani też nie da stokrotce buziaka (targając wargi swoich ust o wargi usta stokrotki - nawet się nie śmiem domyślać, o których wargach myślą panie - facet zawsze myśli o tych co trzeba, więc rozumiem) gdy jest troszkę zwiędnięty jest to możliwe. Tutaj tulipan chce być twardy wyprostowany więc nie będzie całował stokrotek Stokrotki są male ale bardzo bystre i zauważyły że tulipan jest przy kasie, ale wiedzą że jest gadułą i nudziarzem. Wierszyk dla dzieci taki trochę nudny i przegadany Mam nadzieję, że wszystkie wątpliwości rozwiane Pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2025 @Jacek_Suchowicz Wyuzdany, ale udany. ;-) 1
Rekomendowane odpowiedzi