Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 4 Maja Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Maja przyfruń do mnie żółty motylku moje pocałunki ciepłe wewnątrz ust wpuszczę cię za migoczącą bieliznę spragniona odbijającego się światła dam delikatne pieszczoty stokrotką Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 8
- - - Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja Uważaj z motylkami, bo one, jak wiadomo, lubią z kwiatka na kwiatek... 1
violetta Opublikowano 4 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja @Naram-sin żółte takie nie są:) wszystko zależy od kwiatka:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja @violetta A mówiłaś, że nie lubisz jak Cię przytulają, a te Motylki to co robią? No kusicielka jak babcię kocham :) Towarzyska jesteś na pewno, gdyby był jakiś ranking na ten temat, to byś była w czołówce :) 1
violetta Opublikowano 4 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja @Alicja_Wysocka z Motylkiem to się mogę przytulać :))
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, przecież ta Twoja miniaturka ma drugie przesłanie, kusisz nim facetów o tutaj i tutaj Nie mam racji, poproszę mi tutaj się zaraz przyznać :) 1
violetta Opublikowano 4 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja @Alicja_Wysockaja tylko kuszę i kocham żółtego motylka:) @jaś byłam w takim raju i uzbierałam pachnące stokrotki:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja (edytowane) @violetta No dobra, ale ten Żółty Motylek, to facet. Nie dokazuj, miła nie dokazuj... :) Edytowane 4 Maja przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 4 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja @Alicja_Wysocka daję szansę motylkowi, w tym roku go jeszcze nie spotkałam :)
Rafael Marius Opublikowano 5 Maja Zgłoś Opublikowano 5 Maja @violetta U nas stokrotki są dużo mniejsze. Zresztą dzisiaj się zwinęły, bo przyszła zima. 1
violetta Opublikowano 5 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja @Rafael Marius takie same są, zdjęcie trochę przybliża:) są polne stokrotki:) Mógłby być taki ślubny bukiet przewiązany jedwabną wstążką:) jak ktoś chce, mogę taki zrobić ładny:) stokrotki pachną i są bardzo subtelne:) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Maja Zgłoś Opublikowano 5 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem. Bo są też takie większe ogrodowe. Moja znajoma uprawiała je pod folią i sprzedawała na komunię dla dzieci. Wtedy była taka tradycja. Można było na tym dobrze zarobić. 1
violetta Opublikowano 5 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja @Rafael Mariuste ogrodowe są większe i pełniejsze płatki. Aparat powiększa mi, o połowę są mniejsze w rzeczywistości:) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Maja Zgłoś Opublikowano 5 Maja @violetta Motyla to ja jeszcze żadnego nie widziałem w tym roku. U nas ich nie ma w okolicy. Kiedyś było ich tu pełno. 1
violetta Opublikowano 5 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja @Rafael Marius dlatego wiersze go przywołuję, przeczyta i się pojawi:) a ja często jestem na łąkach :) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Maja Zgłoś Opublikowano 5 Maja @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za zimno dla nich jeszcze. One są zabijane kosiarkami spalinowymi i dlatego ich nie ma. Dawniej jak kosili kosą było ich pełno. Szczególnie tych białych. 1
violetta Opublikowano 5 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja @Rafael Marius może się pojawią, gdy będzie cieplej. 1
andreas Opublikowano 6 Maja Zgłoś Opublikowano 6 Maja @violetta Chyba tylko są to obiecanki - cacanki, a wolałbym obiecanki - macanki... Pozdrowionka. 1
violetta Opublikowano 6 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja @andreaswiersz tylko:) ja niczego nie obiecuję:)
Rekomendowane odpowiedzi