Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2025 człowiek myślał myśli i będzie myślał owe myślenie jest życia sensem bez niego człowiek by ciągle się bał nie byłby sobą to nie żart tak moi drodzy myśl choć nie zawsze ma rację czasem błądzi ja jestem jej na tak nie boję się myśleć o tym co było i będzie bo wiem że myśląc radę w życiu dam 5
Gość Opublikowano 4 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2025 Nie bój się głębokich myśli – nie utoniesz. - W. Grzeszczyk.
violetta Opublikowano 4 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2025 @Waldemar_Talar_Talar od myślenia głowa nie boli:)
Dominika Moon Opublikowano 4 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2025 @Waldemar_Talar_Talar oby tylko nie prze-myśleć i nie wiedzieć co dalej już ze sobą robić. Dobry temat na analizy. Pozdrowienia! 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dokładnie tak jak w komentarzu - nie ma co się bać - dzięki że zajrzałeś - Pzdr. Witaj - też tak uważam - miło że byłaś - dziękuje - Pzdr.serdecznie. Witaj - cieszy mnie że wiersz nie nudził - Pzdr.uśmiechem. @Domysły Monika - @Adam Zębala - dzięki -
Rekomendowane odpowiedzi