Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• denerwują mnie ćmy pod latarnią nie lubię konkurencji za to kontrasty bardzo    mam w torebce różaniec a pod spódnicą gołą dupę    modlę się o brzasku a nocą otwieram grodzie dla rozpusty pasterzy owiec    tuż za rogiem przyzwoitości czekam na pierwszy kamień         lifting 2024
    • @Rafael Marius tydzień tak spryskiwałam w niskiej szklance borokrzemowej, pustej w zasadzie, parę kropelek było wody, codziennie :) następnie włożyłam do większej szklanki też borokrzemowej, bo urosły, one do góry rosną łodyżkami. Szafirki też tak rosną. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A ile czasu to trwało? Ciekawe czy u mnie w bloku też by wyrosły.   Dzisiaj przejeżdżałem prze bazar kwiatowy. Mieli coś takiego do żonkili podobne, ale sam nie wiem? Na górze w lewym rogu. Nie wiem czy zobaczysz? Tulipanów jest pełno.    

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Rafael Marius Tak? Ale w komentarzach Ty tutaj jesteś właśnie z tych w pewien sposób skrajniejszych nawet. Ale jest jeszcze jeden aspekt. Też sztuki. Że trochę trzeba jechać po bandzie, jakoś tak w pewien sposób wykraczać i przekraczać, testować granice, bo tak się porobiło i pojaskrawiało, że przed bandą jakby nic nie było. Albo relatywnie dużo dużo dużo mniej. To tak jak w wyścigach samochodowych Nascar zdaje się, jak nie pojedziesz po bandzie nie wyprzedzisz. A na to to trzeba mega dużo odwagi, siły, samozaparcia etc. I twardej skóry również. Ale jest jeszcze jedna kwestia. Co innego po bandzie, naprawdę co innego, a co innego daleko za bandą. 
    • @Rafael Marius tak, z cebulek:) delikatnie pachną:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...