Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2025 byłem tu byłem tam widziałem uśmiech oraz żal o życiu rozmawiałem nie bałem się burz ani prawd byłem tu byłem tam nie musiałem kraść horyzontów one były sensem nie wypadało ich cieni sie bać byłem tu byłem tam po swojemu świat kochałem nigdy mu nie ubliżyłem rękę mu podawałem cieszyło go to 7
Leszczym Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar To jest Poezja !!!!
moina Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar Sztos Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozwolisz że tak potocznie to ujmę
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Wiersz sztampowy, z recyclingu.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło mi - Pzdr. Witam - ucieszył mnie twój komentarz - Pzdr.serdecznie. Witam - co ja ci zrobiłem że tak mnie traktujesz - może znajdź sobie inną ofiarę - Pzdr.. 1
Rekomendowane odpowiedzi