moina Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia @violetta Pierścionek kupiony na odpuście, prosto ze straganu, wartość miał emocjonalną. 1
violetta Opublikowano 28 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia @Domysły Monikato nie ma co się przejmować:) jak facetowi by zależało to by kupił tańszy lub mniejszy kamień, ale w szlachetnym metalu;) tak, do widzenia z takim, moja rada:)
moina Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia @violetta A mi jakoś smutno... bo w tym tanim geście kryło się to, co najcenniejsze. 1
violetta Opublikowano 28 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia @Domysły Monika raczej nigdy tak nie będzie:) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też nie. Może gdzieś za granicą w innym klimacie. 1
violetta Opublikowano 29 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia @Rafael Marius rośnie gdzieś w Polsce:) kiedyś spotkałam :) u nas bardzo pięknie, znam go z dzieciństwa, to miał być w okolicy. 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro tak mówisz to znaczy, że tak było. 1
violetta Opublikowano 29 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia @Rafael Marius kremowy, czarny bez też jest piękny. Pisałam o nich wiersze, bardzo je lubię, utożsamiam się z nimi:) 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. One chyba jeszcze nie kwitną. 1
violetta Opublikowano 29 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia @Rafael Marius już zaczęły:) teraz to wszystko wcześnie będzie:) 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To muszę zerknąć tam u siebie. U nas jest go dużo. 1
violetta Opublikowano 30 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) @Rafael Marius ja też będę zerkała:) majówka przed nami i mają być równe atrakcje w Warszawie:) Świat duchowy i odpoczynek jest ważny dla Boga, dlatego stworzył dzień wolny od pracy:) warto w tym czasie przeznaczyć myśli dla Boga:) dzisiaj byłam w fabryce, będę raz w tygodniu jeździła, będzie mnie woził Ukrainiec prosto z domu:) pół godzinki jedziemy, spoko:) firma spoko, wypłacają nadgodziny, chociaż nie miałam za dużo:) Edytowane 30 Kwietnia przez violetta (wyświetl historię edycji) 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie nie ma. Byłem dzisiaj. Jest za złotokap. To ci się poprawiło. 1
violetta Opublikowano 1 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja @Rafael Marius są młode ziarenka, już jest zapach:)@Rafael Marius wolę mieć godną pensję, a raz w tygodniu to jest nic, zawsze atrakcje:) nie mogę się doczekać do pensji:) na Wielkanoc dostałam mały bonus, teraz miałam parę godzin nadgodzin, za to płatne, jest okej. praca ciekawa, używamy fajnych aplikacji click up :) jakoś sobie radzę w międzynarodowym środowisku:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U Ciebie jak zwykle wszystko wcześnie. Takie najfajniejsze. 1
violetta Opublikowano 1 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja @Rafael Marius u mnie jest tak normalnie, jest dużo drzew, to jest dużo cienia:) roślinki sobie radzą:) nie mam swojego biznesu, to muszę łatać swoje dziury:)
Rafael Marius Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie też już wszędzie cień. Brakuje słońca. 1
violetta Opublikowano 1 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja @Rafael Marius mam małe dzwoneczki w domu:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Śliczne. Nazbierałaś czy kupiłaś? 1
violetta Opublikowano 1 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja @Rafael Marius nazbierałam, część zostawiłam, bo była pszczółka:) 1
Rekomendowane odpowiedzi