Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 27 Kwietnia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) krętą i tajemniczą ścieżką idź do kwitnącej wisterii na twoich gruzach i plątaninach zapuszczę się żywym kolorem i odurzającym zapachem będę rozkoszą dla magicznych zmysłów Edytowane 27 Kwietnia przez violetta (wyświetl historię edycji) 10
violetta Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @Witalisa tam jest magicznych zmysłów:) dla tych którzy je mają:) 1
- - - Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia Te wszystkie przymiotniki magiczny, tajemniczy, itd. to jak na początku kryminału zdradzić czytelnikowi, kto zabił. 2
violetta Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @Naram-sin ja akurat tonę w nich:)
moina Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @violetta Kusisz obietnicą... sprytne! 1
violetta Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @Domysły Monika Propozycja jest dobra:) wisteria co roku się rozrasta i tuszuje szarość:)
moina Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) @violetta bardzo dobra ...tylko te jego gruzy i plątanina, czeka Cię wyzwanie Edytowane 27 Kwietnia przez Domysły Monika (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @Domysły Monika lepiej tak zostawić, bo magiczne:) 1
violetta Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia To jest dla dusz wróżbitów :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
- - - Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @violetta Prowadź więc czytelnika w tę magię, nie nazywając jej po imieniu. Przecież o tajemniczość chodzi, czy tak? 1
violetta Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia Czy nie piękne, a zapach jeszcze piękniejszy:)? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tajemniczy ogród:) 2
moina Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @violetta o patrz jakie cuda ...ja nie mam ręki do kwiatów 1
violetta Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @Domysły Monika to nie jest mój, mogłyby być:) rośnie sobie sam tak piękne i pachnie:) stare mury i piękna wisteria :) dla mnie rozkosz :) @jaś mam podzielną uwagę. Nawet trój-wagę:) 1
Rafael Marius Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @violetta Chyba za wcześnie na motyle. Ja żadnego nie widziałem jeszcze. A kwiatki bardzo ładne. U mnie takich nie ma. 1
violetta Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @Naram-sin przymiotnikami określam historię życia, a nie dosłowność:) @Rafael Marius mój ulubiony dom w Warszawie, nie wiem czy tam ktoś mieszka:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
- - - Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @violetta Sam mam problem z ich nadużywaniem, więc znam ten ból. Tylko popatrz, kwiaty urzekają cię swoim pięknem a nie tym, że krzyczą, że piękne. 1
violetta Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @Naram-sin mi się śnią kwiaty i wołają:)
- - - Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @violetta Jeżeli tylko nie chwalą się, jakie są śliczne, to intryguje mnie, co mają ciekawego do powiedzenia. 1
violetta Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia @Naram-sin ja nie przyjmuję żadnych zasad:) wszystko i tak zależy od nastroju, jestem humorzasta:)
Rekomendowane odpowiedzi