Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 jak spojrzeć - wciąż taki sam te same spodnie i buty nawet sznurówki rozwiązłe -
Samo zło Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 spodnie i buty dość jednoznaczne, może pomyśleć o czymś mniej konkretnym, zwłaszcza, że w miniaturach każde słowo ogromnie ciężkie jest. koniec bardzo tak- pozdrawiam
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 jestem otwarty na propozycje ;)
Samo zło Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 a gdzież bym śmiała mistrza poprawiać ;)
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 mistrza zostawmy w spokoju, dopracujmy Nabkowskiego. ;)
Espena_Sway Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Krótki i na temat + , daje do myślenia. Pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Anastazja.P Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 hhmmmmm..... albo wersyfikacja do zmiany albo użycie liczb "wciąż taki sam .... - rozwiązłe" ??????? nieeee tak se ne da, może tak: jak spojrzeć - wciąż tak samo te same spodnie i buty nawet sznurówki rozwiąźle -
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Powiedzenie "moje sznurówki są symbolem mojej rozwiązłości" jest znane od lat kilkudziesięciu. Po co to jeszcze w wierszu przypominać? I to takim krótkim?
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Nie znałem, więc zabrał mi Pan poczucie, że wymyśliłem coś oryginalnego ;) Będzie Pan teraz miał na sumieniu złamane serce!
Rekomendowane odpowiedzi