Ja Centy Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 zadymką chłostany grzęznę w śniegu daleko od domu noga za nogą zmuszona podąża fanatycznie posłuszna kołysany halucynacją herbaty przy kominku zasypiam skonany
Malwina Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Początkującym bym Cię nie określiła, bo wiersz sugeruje, że masz spory talent będący już w zaawansowaniu :) Pozdrawiam !
Irma Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 z poprzedniczka ostro dyskutowalabym. w tym wierszu nie ma nic nowatorskiego, ani porywajacego. opis niewyszkukany, lapidarny. brak przeslania, refleksji. po przeczytaniu mialam wrazenie, ze ktos poprostu postanowil, ze napisze wiersz o chodzeniu po gorach. i zrobil to w banalny sposob 1.2.3 1.2.3...itd sadzac, ze nabierze kogos na regularnosc formy. "Zadymka chlostany" ?! no comments... Przykro bylo mi to pisac, do roboty Ja Centy! Pozdrowka, Paula.
Malwina Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Kolejny dowód na to, że ocenianie poezji jest bez sensu ;) Pozdr.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 a mi się coś w nim podoba.. taki niby krótki i nic ze sobą nie niesie, ale w sumie hehe mały + pzdr wiktor
Espena_Sway Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 mi też się podoba, niby taki prosty, ale coś w sobie ma, co zadecydowało o tym, iż przyznaję mu plusika. Pozdrawiam Espena Sway
Rekomendowane odpowiedzi