Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Annie Opublikowano 12 Kwietnia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia umierają Wszechświaty we mnie rodzi się bunt i rozdziwienie Jestem w tamasowym śnie - nie nie myśl że świat się zmieni walczysz z jaskinią cieni… tyle ksiąg wiedzy tajemnej zogniskowanej w stwierdzenie: wiem, że nic nie wiem, ta ignorancja rodzi cierpienie 8
ViennaP Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia @Annie oj, moje przemyślenia i niemalże słowa. Znamy się? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Annie Opublikowano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia @ViennaP wszystko jest możliwe Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Deonix_ Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Piękny, wyrafinowany metaforycznie i merytorycznie :) Pozderki serdeczne :) Deo
Annie Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Dzięki @Deonix_ miło cię widzieć :) Również pozdrawiam
Rafael Marius Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co do istoty pozostaje niezmienny. Zmienia się tylko forma.
Natuskaa Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia Zadziwiająco się czyta ten tekst tzn podąża za nim myślami... gratuluję. Pozdrawiam :)
Annie Opublikowano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia @Natuskaa dzięki za tak miły odbiór . pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi