[email protected] Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @violetta Smacznego Droga Violu z wszystkimi pospołu! Dobrej i smakowitej niedzieli. 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @[email protected] u mnie jest wszystko perfekcyjne:) dziękuję i wzajemnie przepięknej niedzieli i promieni :)
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Zjadam obiadek, lecę na lody, kawkę, o 16 jestem u koleżanki;) u niej też będzie kawka, bo dawno się nie widziałyśmy. :)zakładam letnią sukienkę i z gołymi nogami, bo jest ciepło:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @jaś dziękuję :) jestem świadkiem na spacerze głupot. Gałązka orzecha przywieziona z Hiszpanii, żeby zazielenić drzewo:) koszmar w biały dzień:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @jaś nie do końca, ma odkryte plecy, a długi rękaw, wiosenna :)
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Kwitną zawilce, fiołki i inne cuda świata:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @jaś aplikacja mi mówi gaultheria shallon salal :)
andrew Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @violetta ... ranek budzi płonąć różem horyzontu ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @andrew pozdrawiam ciepło cię:) 1
[email protected] Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @violetta Violu dzisiaj wyjątkowo pogoda nam się przysłużyła, ale tylko do czwartku... aby się nie spełniło. Pozdrów koleżankę, upojnego popołudnia we dwie. 1
andrew Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak była i to dość powszechna. Ja miałem papugi. W młodości bardzo. Można powiedzieć warszawska elita intelektualna lat 60tych, szczególnie ojciec. Ale potem większość z tych osób wyjechała za granicę, bo byli prześladowani przez komunę lub szukali lepszego miejsca na ziemi. I znajomości się rozpadły. Część potem po 1989 wróciła. A mamy koleżanki wszystkie wyjechały co do jednej i też się kontakt z czasem urwał. 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @[email protected] dziękuję, myślę, że pogoda będzie taka do zimy:) lubię deszcze też i mróz :) 1
beta_b Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Łagodna. Delikatna. Troskliwa. Podziwiam łagodność. Są Violu kursy, gdzie można ją zgłębić? I wiersz łagodny. Zaszło mi to słówko za skórę i puścić nie może. Ściskam Cię ciepło. Bb 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @beta_b dziękuję Beatko:) w obecnym tempie życia potrzeba tej łagodności:) wstaję i się zastanawiam co będę robiła, żeby umilić dzień, nawet w pracy. zdrowie psychiczne jest najważniejsze.
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) @Rafael Marius teraz my należymy do elity warszawskiej:) kto tyle wie o Warszawie:) po zeszłorocznym występie prezydenta i Melonii, zrobili zieloną trawkę, wcześniej był piach rozdeptany przez ludzi:) chociaż park i tak jest w swojej prostocie najpiękniejszy na świecie:) pan prezydent się musiał dołożyć :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 13 Kwietnia przez violetta (wyświetl historię edycji) 2
Rafael Marius Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja na pewno nie. Nie aspiruję zresztą. Moi rodzice też nie, ale tak się ułożyło. Ładna trawka już zieleniutka po deszczu. 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @Rafael Marius w tej części dywan z trawy, ale jest też naturalna trawka w innej części, która bardzo lubię. Jest taka milutka trawka, ale nie wzięłam koca, dużo ludzi leżakuje na trawce, można medytować, ja piłam kawkę i słuchałam śpiewu ptaków:) 1
Rafael Marius Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naturalna ładniejsza. To dobrze, że się tam znalazłaś. Ja w niedzielę nie mam czasu. Jak zdrowie i pogoda pozwolą wybiorę się jutro na dłużej 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia @Rafael Marius życzę w takim razie zdrowia i sił i pogody ducha:) jest pięknie i pachnąco wokół i śpiewająco. 1
Rekomendowane odpowiedzi