Leszczym Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2025 @Alicja_Wysocka Ty nawet nie wiesz, bo możesz serio tego nie wiedzieć, jak mi akurat teraz w tej chwili pomagasz... Ogólnie wzajemnie ;))
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2025 @Leszczym No nie wiem, ale nie będę zachodziła w głowę, ani ciągnęła za język, jeśli to w ogóle możliwe, to fajnie. Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2025 @Alicja_Wysocka Coraz mniej naturalności na tym świecie. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2025 @Rafael Marius To tylko jedna zwrotka :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2025 @Starzec, dziękuję :)
MIROSŁAW C. Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2025 @Alicja_Wysocka O żesz Ty!! :)) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2025 @MIROSŁAW C. No co, mam trochę racji czy nie? Panowie mają jeszcze jedno powiedzenie; Zabiorę cię, albo zabrałem ją, no może już mniejsza o to czy na kolację, spacer czy do kina. Ale to ZABRAŁEM, mnie rusza. Zabrać to sobie możesz buty do szewca, na przykład. A nie ładniej, nie grzeczniej, powiedzieć - zaprosiłem, poprosiłem. Chyba napisałem o tym kilka słów rymem, ale nie znajdę tak szybko. No dobra, znowu się narażę komuś, ale co mi tam... :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2025 @Sylwester_Lasota, dziękuję :)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2025 @Alicja_Wysocka Wet za wet, super rewanż i kto wie może gwarancja dożywotnich ciętych - kwiatów dla jasności ;) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2025 @Bożena Tatara - Paszko Na to liczę, dziękuję :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oby nie była zbyt namolna tudzież odwrotnie zbytnio skryta z książkami Mola chętnie poznam bo sam wciąż piszę albo czytam ;) Pozdrawiam Alu serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2025 @jan_komułzykant Witaj Janku, bardzo się cieszę, że Cię widzę i czytam, dziękuję również pozdrawiam :)
poezja.tanczy Opublikowano 4 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2025 @Alicja_Wysocka hahahahahaha Rewelacja! Muszę zapamiętać :) M.
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2025 @poezja.tanczy :) dobrego dnia :) 1
Radosław Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Co by nie mówić, rewanż z rozmachem ;) pozdrawiam 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 @Radosław A co, jak szaleć, to szaleć :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 @Radosław, dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi