Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie się podziały chwile

które miłe były

gdzie ukryły się dni

których dziś żal

gdzie szukać tygodni

którym się wierzyło

gdzie odnaleźć miesiące

które pachniały wiatrem

gdzie zagubiły się lata

gdy było się młodym

czy można to wszystko

zawrócić powtórzyć

czy raczej się poddać 

temu co przyniesie czas

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• bez cienia radości bez światła nadziei spoglądam na świat, kraj ludzi  bo każdy człowiek bardzo dużo pości gdy się z transu zbudzi    nie jest to post ni fizyczny ni mączny nie zabiera nam żywnościowych racji to jest post tak naprawdę łączny  on tylko pozbawia nas relacji   nie pośćmy więc więcej  pokażmy że mamy własną wole  i mimo iż robi się coraz goręcej  nie zostałyby wtedy nakarmione polityczne mole   na razie, w tej chwili ludzie wolą pościć  dopóki rządzący są mili  i nie zaczną praw do nas rościć
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ano. Działa na wyobraźnię :) Pzdr :)
    • jesteś tak nagle nie prosiłem głębiej teraz leżę w łóżku czuję że omija mnie świt odjeżdżają z przystanku następne  autobusy które normalnie odmierzają rytm   chcę uciec wyrwać się tak mi teraz gorąco do tego popijam herbatą gorzkie myśli chwilami cieszę się że we mnie jest Ci dobrze nie wracaj krzyczę spocony   łudzę się że odchodzisz że nie wychodzisz tylko po poranną prasę świeze rogaliki to znów nasłuchuje mozesz wejść bez  kluczy no cóż ja mówię żegnaj chociaż wiem że jesteś głucha        
    • @Nata_Kruk   ze snu zbudziło mnie słońce chodząc po ścianie w pokoju dzień ciepły i prawie gorący miał być - deszcz kropił co rusz   aż w końcu lunęło wieczorem i kapie jak z nosa do teraz już słychać jak rośnie na polach ozime - oj będzie co zbierać :)))
    • @Stracony

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Chyba co nie co przypomniałam... "Latawce dmuchawce wiatr"...

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak patrzę i patrzę że u mnie już po kostki... Będzie pachnieć, z wiekiem i trawa ma swoje znaczenie. Ps. Żadnej korekty?  Pozdrawiam serdecznie   @violetta w cieniu odnaleźć blask..    @rusłan z lasem jestem jeszcze nie oswojona i jeszcze te kleszcze.. Staram się w każdym bądź razie. Pozdrawiam  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...