Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Leszczym Wybór pomiędzy byciem szczęśliwym albo wolnym, to pozwolenie na to by móc kochać bez realnego obiektu do kochania, mając na uwadze ludzi, jednakże pozostaje pewien wybór. Bezpłciowo, czyli rozmnażanie komputerowe lub inaczej mówiąc technologicznie zaawansowane. Pamiętam oglądałem dawno temu film w którym człowiek spotkał osobnika z innego świata, który był po prostu samowystarczalny, czyli był kobieto-mężczyzną. 
    • @Rafael Marius Bardzo mi ten wiersz przypada do gustu, jest mega ciekawie napisany :))) Niby jakby nic, a duże coś tak naprawdę :))
    • W zimnej przestrzeni wśród aspiracji na drodze ptasim usłanej mlekiem piękne gwiazdeczki czekają tęsknie co im fortuna w darze przyniesie   Lecz nawet w chłodnej kosmicznej próżni pragnienie ciepła brzmi cicho przecież dystans topnieje pieszczony szeptem bliskość przytula zawsze najlepiej   Czułym promykiem aury dziewczęcej przyciąga Marsa w słodką orbitę na szlakach czasu oswaja szczęście nim chwila zniknie gdzieś za zakrętem      
    • @Wiesław J.K. Słuchaj nie wiem, prawda to, według Nowego Wspaniałego Świata Huxleya to w ogóle kiedyś może być świat nie wiem bezpłciowy nawet :)) Na razie wygląda na to, że taki generalnie nie jest :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Leszczym Ktoś kiedyś powiedział: "Nigdy nie mów: Nigdy!" Wszystko jest możliwe w świecie paradoksów, raczej w takim żyjemy, nic nie jest tak naprawdę na sto procent pewne, na ten przykład paranoiczny koniec świata. :-)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...