Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

A tutaj niech pani zobaczy jak śpiewa Leszek Bubel, potem: niech pani mi powie - jak śpiewają artyści-politycy, przecież pani wie: jako osoba niesłysząca - nie mam możliwości oceny śpiewu...

Jasne, jak pani będzie miała wolny czas, to tylko trzy osoby i co to za problem dla pani - aktywnej uczestniczki...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

A tutaj niech pani zobaczy jak śpiewa Leszek Bubel, potem: niech pani mi powie - jaki śpiewają artyści-politycy, przecież pani wie: jako osoba niesłyszącą - nie mam możliwości oceny śpiewu...

Jasne, jak pani będzie miała wolny czas, to tylko trzy osoby i co to za problem dla pani - aktywnej uczestniczki...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

A tutaj niech pani zobaczy jak śpiewa Leszek Bubel, potem: niech pani mi powie - jaki śpiewają artyści-politycy, przecież pani wie: jako osoba niesłyszącą - nie mam możliwości oceny śpiewu...

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...