Leszczym Opublikowano 13 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2025 (edytowane) W świecie kilkutysięcznej akupunktury gdzie twoje ciało jest rozpracowane i zhakowane na tysiąc sposobów więc nakłuwają je igiełkami byś całkiem nieźle im tańczył (twój odpoczynek jest dla nich przekleństwem) Mówisz im, a sprawdzona sprawa dobrze, zatańczę jak chcecie ale spróbuję zatańczyć jak nikt dotąd nie tańczył taniec ten może się nawet ładnie udać (wygibasy własnomiarowe bywają cenne) W świecie starego i przebiegłego harcerza gdzie artystyczna przekora jest zawsze górą gdy twój taniec nie każdemu się spodoba mówisz im - „chcieliście to zatańczyłem” ("wina jednym słowem leży po waszej stronie") (wina jest zawsze kluczowym tutaj zagadnieniem) A potem masz śmiech do emerytury z ich zrzedłych min. Zresztą oby tylko emerytury większej niż znikoma. (naprawdę mogą marzyć aby ci nie zapłacić) (nie wierzą w sprawy duchowe i lubują się w słówku nigdy). Warszawa – Stegny, 13.03.2025r. Edytowane 13 Marca 2025 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 3
Rafael Marius Opublikowano 13 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja sobie odpoczywam długo i namiętnie, lecz wciąż jeszcze przygodnie. Do wiecznego odpoczynku póki co nie dorosłem. 1
Leszczym Opublikowano 13 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2025 @Rafael Marius Ogólnie duże zagadnienie, wolnościowe nawet, polubić nudę... 1
moina Opublikowano 13 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2025 @Leszczym uwielbiam te treści mądrości z "puszczonym okiem" 1
Leszczym Opublikowano 16 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2025 @Domysły Monika Cieszę się, dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi