beny7777 Opublikowano 5 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2025 Z bólu powstałem, z bólem odejdę Serca mego nie wypełnia trwoga Czemu miałbym się nadmiernie smucić Gdy droga śmierci prowadzi do Boga Gwiazdy wyszyte w hebanowym płótnie Noce ich krótkie tak jak i rozmiar One i ja znikniemy w ciemności Lecz ja na przekór non omnis moriar Mnie jednak smutek często też dopada To rolnik sadzący goryczy nasienie Gdy myślę o stracie tych, których kocham Wnet głowę moją spowija zmartwienie Myślenie o tym już dawno mi odebrało słuch Więc nieustannie zbieram w sobie ból Bym mógł go wszystkimi komórkami czuć 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2025 (edytowane) @beny7777 Pięknie wykreowane obrazy, takie jak „gwiazdy wyszyte w hebanowym płótnie”dodaje głębi i wzruszającej refleksji nad nieuchronnością cierpienia i miłości. Miłego dnia :) Edytowane 5 Marca 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
beny7777 Opublikowano 5 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2025 @Alicja_Wysocka Bardzo mi miło :) Dziękuję bardzo i także życzę miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi