m1234 Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 5 Marca przez m1234 (wyświetl historię edycji) 4
moina Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @m1234 zamknięcie - mam uśmiech Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Ukryta osobowość - pomidor ma ją piękną, wieloraką tylko chyba mało odważną. Zjada go ktoś cwany, płytki i cyniczny ...no i może jeszcze dumny że on taki brzydki w środku a... 1
m1234 Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca @Domysły Monika Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj tam zaraz cwany i cyniczny i w ogóle... ci miękcy w środku też potrzebują witaminek ;)
Leszczym Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @m1234 Taki finał, taki real, lądujesz na talerzu ;)))) @m1234 A i jeszcze zmiany pokoleniowe, bo jesteś niebawem do tego zjadany na śniadanie przez następne pomidory :))))) A łakomych pomidorów tutaj, że ho ho i jeszcze trochę :) 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca @m1234 Nie rób mi apetytu, bo najlepsze są prosto z krzaka, a tu jeszcze trzeba tyle czekać :) 1
andreas Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca Przypomniała mi się piosenka z Kabaretu Starszych Panów w wykonywaniu Wiesława Michnikowskiego "Adios pomidory". 1
Rekomendowane odpowiedzi