Ten utwór został doceniony przez użytkowników. any woll Opublikowano 28 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Lutego wyciągam dłonie chwytając tęczę chmury dziś ciemne nie pada jeszcze przez palce widzę twoje odbicie w złotych refleksach wczesnych krokusów podaj mi rękę pomimo zmroku przez cień powiodę cię do ogrodu dam ci się napić do snu przytulę zaśpiewam cicho w mojej dolinie 14
violetta Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego Piękne, są już malutkie krokusiki, jutro na spotkanie idealne. 1
any woll Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @violetta całe szczęście, że znowu wiosna. dziękuję i pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @any woll za tydzień to już będzie cieplutko:) 1
any woll Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @violetta och tak! a jeżeli jeszcze nie, to też nieszkodzi... 1
violetta Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @any woll będzie, obiecane przez Boga:) teraz fajnie pada, może przyjdzie pierwsza wiosenna burza:) 1
violetta Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @any woll no, tak będzie:) będzie parowało:) 1
Witalisa Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @any woll - coś zmyślasz, skoro nie padało, to nie ma tęczy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
any woll Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @Witalisa czasem pada obok witaliso, a tęczę widać hen z daleka...! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @Witalisa na wiosnę można wszystko zmyślać:) 1
wierszyki Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca (edytowane) pan Paszczak na pewno zachwycałby się krokusami. Super :) Edytowane 1 Marca przez aff 🙂 (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... to takie bajkowe, miłe.. ciepłe... 1
any woll Opublikowano 1 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca @Nata_Kruk Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
any woll Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @andreas pozdrawiam również i dzięki! 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca @any woll Piękny obraz wymalowałeś, jakbym widziała łąkę z mojego dzieciństwa, na której byłam tylko raz w życiu. Dziękuję i pozdrawiam :) 1
any woll Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @piąteprzezdziesiąte bardzo miłe słowa, to ja dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi