Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Starzec Opublikowano 22 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Lutego wczoraj pragnąłem jutra dzisiaj chcę wrócić do wczoraj 9
m1234 Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego @iwonaroma głupota nie jest życiowa, bo „życiowe” staje się coś, co już dawno nabrało mądrości
iwonaroma Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @m1234 to głupota w życiu nie występuje? Edytowane 23 Lutego przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
m1234 Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciężko się komentuje zmieniające się komentarze, ale niech tam... przyjmuję jak jest :) Występuje, ale chyba oboje wiemy, że nie to chodziło w Twoim komentarzu. Może się mylę , jednak tak myślę. Zostawmy to. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @m1234 a patrzyłeś/patrzyłaś w edycję co się zmieniło? Nic. Po prostu pomyliłam zapis. A coś Cię ugryzło? (Skasowaleś/skasowałaś wszystkie swoje wiersze). Właśnie o to chodziło w moim komentarzu, nie wszędzie stosuję metafory ;) Również pozdrawiam
m1234 Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie. A usuwanie kontentu to u mnie stały element. Nie tylko tutaj. Tak sobie przyjąłem dawno temu i powtarzam, bo nie interesuje mnie budowanie wirtualnej tożsamości, a są też aspekty praktyczne, czyli fakt, że administratorzy nie umożliwiają wyłączenia indeksacji zawartości publikowanej na forum. Tak więc mamy błyskawiczną konsumpcję wszystkiego przez wyszukiwarki, a tym samym przez modele sztucznej inteligencji. Kończy się to permanentnym pożeraniem nas, naszych utworów, komentarzy, naszej tożsamości, którą w bajecznie prosty sposób można określić algorytmami. Powiało filozofią ;) ale kwestia jest poważna - świadomość ludzka nie nadąża za rzeczywistością. To źle, bo takie fora jak to, z treścią tworzoną przez ludzi, powinny radykalnie chronić się przed technologiczny wykorzystaniem. Konsekwencje zaniechań dotkną nas wszystkich już niebawem. Ale mniejsza z tym. Wróćmy do komentarza - masz rację, nie odczytałem literalnie. Mój błąd. Pozdrawiam. Edytowane 23 Lutego przez m1234 (wyświetl historię edycji) 2
iwonaroma Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Opublikowano 23 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @m1234 ok. Również pozdrawiam
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może ktoś w końcu zbuduje wehikuł czasu :))) Pozdrawiam. 2
Starzec Opublikowano 24 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego @piąteprzezdziesiąte I tego bym się obawiał, to niech już zostanie kolej :) Dziękuję i pozdrawiam:) @iwonaroma Może to nie dotyczy wszystkich? :) dziękuję i pozdrawiam:) 2
Rekomendowane odpowiedzi