Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

C:\ping Kocham.Cie

Badanie Kocham.Cie z użyciem 32 bajtów danych:

Upłynął limit czasu żądania.
Upłynął limit czasu żadania.
Upłynął limit czasu żądania.
Upłynął limit czasu żadania.

Statystyka badania ping dla Kocham.Cie:
Pakiety: Wysłane = 4 Odebrane = 0 Utracone = 4 (100% straty),
C:\exit

Opublikowano

..Kai..rację masz..
..nie pierwszym ja..
..nie ostatnim..
..nic z tego wiersza nie czyni..
..cls..
..nową otwiera Drogę..
..exit złożeniem głowy..
..na mokrym Rosą kamieniu..
..gdy nie chcę iść już dalej..
..kiedy sił w Drodze braknie..
..exit..

..dziękuję i pozdrawiam..

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Charismafilos człowiek się uczy i rozwija całe życie .... Z pewnością byly zaskoczone podarunkiem, bardzo sympatyczny i niebanalny gest. 
    • @viola arvensis  Lekkie masz pióro, wyraża to co chcesz wyrazić. Wiersz o miłości toksycznej, trudne porusza struny. Nie ma miłości prawdziwej bez WOLNOŚCI. Tutaj można się rozwinąć, gdyby ktoś miał takie życzenie. miłej niedzieli
    • @aff no to niestety faworytów mamy przeciwnych ;) A któż powiedział, że szminka tylko do ust...?;) @wiedźma ciekawy eksperyment to był, i obie panie do podobnych wniosków doszły ;) Niemniej czułem się zaopiekowany, jako niezdarny mężczyzna w świecie kobiecych niuansów, parę nowych słów się nauczyłem i dowiedziałem się, że każda szminka ma... krycie?!?! ;)
    • ~~ Spełniajmy swoje marzenia - bazując na zaradności, zdolnej wykrzesać je przecież pomimo chwilowych trudności ... Lecz dziś jesteśmy na wczasach, więc luz zupełny ma nastać - przywołajmy go w sobie; ma nami zawładnąć i ... basta!! Niech nasz będzie ten wieczór - taki do końca. Bawmy się wiec radośnie do wschodu słońca - lub nawet jeszcze dłużej, przez cały ranek ... Na bok niech zejdą plany czynione przed urlopem i podążajmy nadal tym oto, nowym tropem ... Wieczór taneczny dzisiaj nad wyraz ciekawy - gdyby tak jeszcze bardziej los był dla nas łaskawy ... Partnerstwo w tańcu sprzyja zażyłym znajomościom, a przecież tak niedługo razem będziemy gościć tu, w Ośrodku Wczasowym ... Zostawmy więc nastroje - te bardziej minorowe na powroty do domu, pracy, środowiska ... Dzisiaj niech luz wszelaki z naszych postaci tryska ...!! Niech nasz będzie ten wieczór - taki do końca. Bawmy się wiec radośnie do wschodu słońca - lub nawet jeszcze dłużej, przez cały ranek ... ~~
    • @Kamil Olszówka Dziękuję Ci za ten wiersz, za wspomnienie "pobłogosławionej wodą święconą" zbrodni na niewinnych, bezbronnych ofiarach. Nie potrafię, mimo licznych prób, zrozumieć motywów postępowania morderców, poza diabelskim zezwierzęceniem w odbieraniu życia innym ludziom. Zbrodnia uświęcona przez popów wciąż czeka na wyznanie winy i prośbę o przebaczenie ze strony narodu splugawionego religią nienawiści.  Niestety taka  sama plugawa nienawiść rasowa i pogarda podbudowana religijnie ideologia jest widoczna w Gazie, jak wcześniej w rewolucjach, w ideologicznych szałach w Azji...  a według mnie również w upartym budowaniu totalitarnego "nowego ładu" i "nowego człowieka" w UE, który nie pokazał jeszcze wszystkiego, do czego prowadzi. Nadal żyjemy w "ciekawych czasach".
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...