Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 jestem uzależnionym nie boli mnie to nie wstydzi ten nawyk mnie cieszy kłaniam się mu co dzień co noc uzależniony od życia to fakt który jest mi bliski na pewno nie będę się z tego leczył wręcz przeciwnie przecież to on ciepłym wiatrem zachodem mgłą i sadem poproszę innych by ten nałóg docenili odkryli w nim sens 6
moina Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 @Waldemar_Talar_Talar ten nałóg .. Jednak nasuwa myśl "niepokojącą"
ViennaP Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 @Waldemar_Talar_Talar a życie jest uzależnione od nas. ;) Łzy, śmiech... - cud doświadczania życia. :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - nie jest tak żle - życie mnie cieszy - Pzdr.serdecznie. Witaj - tak też można widzieć - dzięki za przeczytanie - Pzdr.serdecznie. @iwonaroma - @Rafael Marius - dzięki - 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2025 @Leszczym - dziękuje - 1
Rekomendowane odpowiedzi