Dla mnie obelga: obniżanie poziomu Cielesnego i Umysłowego i Duchowego (CUD - trzy pierwsze litery) - jestem homo poiesis, wszystko opisałem w następujących tekstach - "Wieża Babel" i "Tajne Specjalnego Znaczenia" i "Saga", a tak przy okazji - dodam: głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej i byłem przeciwko wspieraniu Ukrainy, de facto: współczesnej - Chazarii, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób, acha, teraz politycy nie wyrażają zgody na wysłanie Wojska Polskiego do wschodniego sąsiada, niestety: decyzja już zapadła na szczycie w Paryżu - Wojsko Polskie zostanie wysłane, jak zwykle: homo sapiens będzie głosował na homo proditores, powtarzam: mam to w głębokim poważaniu - pilnuję tylko i wyłącznie własnych interesów - zbiorowa odpowiedzialność jest zakazana w Ustawie Zasadniczej - Konstytucji Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, także: w Kodeksie Karnym i na sam koniec - nie należę do regularnej armii, pospolitego ruszenia i bandytów - mafii, tylko: do - Tajnego Ruchu Oporu - jako strategiczny przywódca...
Łukasz Jasiński