Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 14 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Lutego nasłuchuję wiosennych szeptów wybudzonym pąkiem w słońcu przylatujesz pierwszym ptakiem chcę twojego gwarnego śpiewu 16
moina Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @violetta no powiem Ci wprowadzasz w taki stan euforii rozmarzenia Fruwa się po tych słowach magiczne 1
EsKalisia Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @violetta Chyba każdy w lutym pragnie gwarnego śpiewu ptaków; usłyszałam go jeszcze w styczniu. W zalesionej dzielnicy miasta @Domysły Monika Zgadzam się. Lepiej bym tego nie ujęła. Piękne jak zawsze. 1
violetta Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @Domysły Monika bardzo się cieszę:)@EsKalisia no ja też słyszałam i mnie ucieszyło:) 2
mariusz ziółkowski Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @violetta już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @mariusz ziółkowski no ja również:) życzę miłego przejścia:)
Rafael Marius Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @violetta Wszystkie wróble już o wiośnie ćwierkają. Jeszcze wczoraj. 1
violetta Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @Rafael Marius wyćwierkają w końcu, takie ich zadanie:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego Viola.. ładnie, trzeba przyznać... ale ja mam ciągle niedosyt. Wytęż głowę na dwie, albo trzy strofki.... :) 2
andreas Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego Kiedyś w komentarzu pod moim tekstem ktoś napisał,że wiersz powinien być jak nocna koszulka kochanki,nie za długi i nie za krótki,taki w sam raz.Odtąd przeważnie stosuję trzy strofy.U Ciebie ta koszulka jest aż za bardzo kusa.Ale ja lubię takie...Pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @andreas no tak jak moja koszulka:) @Nata_Kruk wystarczy:) Moja piszczałka:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta wszyscy mówią na nią zizi:) 3
Nata_Kruk Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Viola... :) wyobrażam sobie (chyba), jak bardzo musi umilać każdą chwilę, gdy "piszczy" obok Ciebie... :) Niech się zdrowo chowa..:) ale.. nie po szafach.. ;) 1
violetta Opublikowano 16 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego @Nata_Kruk oczywiście, że umila, ale to my musimy jej umilać. Opowiadałam jej książeczkę, obrazki, że motylek siedzi na nosku króliczka, cała chodzi, przebiera nóżkami, ma śliczne granatowe oczy. Jest taka delikatna, niechcący za mocno się pocałuje, to płacze, delikatnie trzeba się z nią obchodzić. :) 1
[email protected] Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego @violetta Oddech wszyscy łapią, śnieg bielą oskarża, nie daliście szansy, rozświetlić mitręgi. Poszóstny... i ginę, spływam do przerębli, placuszki na trawie, to ostatnia marża. Pozdrawiam Violu niedzielnie w wiosennym uśmiechu! 1
violetta Opublikowano 16 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego @[email protected] słoneczko wyjrzało :) 1
[email protected] Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego @violetta ... i co powiedziało? @[email protected] ... wiem, wiem - piszczałką zagrało! 1
violetta Opublikowano 16 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego @[email protected] żebyśmy rozweselili się:)
[email protected] Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego @violetta Patrz... uśmiech i radość na twarzy, bo zawsze pisząc, o tym się marzy! ... czyż nie? 1
Rekomendowane odpowiedzi