Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 14 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2025 february przyszedłem z ziemi łęczyckiej ziemi diabłów kapliczek i magicznych kopców właściwie tylko to jeszcze tam zostało jak moja półdusza na haku w gieesie zasypiam z partyturą bezdźwięków na ustach polski cień skrzywiony wśród angielskich cegieł w podskoku pomiędzy chodnikiem i ciężkim jak wieko dywanem co wisi pod niebem 12
wierszyki Opublikowano 14 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2025 (edytowane) Edytowane 17 Lutego 2025 przez aff Krócej ;) (wyświetl historię edycji) 2
mariusz ziółkowski Opublikowano 14 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2025 @Czarek Płatak świetnie gra anglojęzyczny tytuł z wierszem. Z dużą przyjemnością czytałem. Pozdrawiam. 3
m1234 Opublikowano 14 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2025 @Czarek Płatak Dziedzictwo, już tylko na pół, ale jednak nie do zapomnienia, i te otwarte usta krzyczą do środka, nie wiedzieć dlaczego… Tak to odbieram. Mocne, dobre. Chciałoby się powiedzieć samo słodkie, ale to raczej mięso. I dobrze! 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 14 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2025 Podoba się. Siema!
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2025 (edytowane) @Czarek Płatak ... skorzystam ze ściągi.. :) komentarz @m1234.. bardzo mi leży, podpinam się do niego. Pozdrawiam. Edytowane 14 Lutego 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Czarek Płatak Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 @aff mam do Sanah olbrzymi respekt za to, że daje tym klasycznym już tekstom kolejne życie. Czekam na Wojaczka ;) @mariusz ziółkowski dziękuję z przyjemnością odpozdrawiam @m1234 bo najpierw zawsze się do wewnątrz krzyczy. Dzięki @Leo Krzyszczyk-Podlaś siema dzięki @Nata_Kruk zawsze mi miło pozdrawiam także :) @Moondog @kollektiv @iwonaroma @Leszczym @Rafael Marius @EsKalisia @violetta @Domysły Monika dziękuję i pozdrawiam 3
Rekomendowane odpowiedzi