Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Laura Alszer Opublikowano 14 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Lutego przeszukuję szafę żeby znaleźć tę jedną wyjątkową na dzisiejszy wieczór rubinowa szminka na ustach powieki błyszczą jak złoto maluję rzęsy kolorem twojej koszuli noc tańczy dla nas burleskę prywatny pokaz kokardki wstążki biodra pośladki ręce zachłanny wzrok obraca w popiół sukienkę powolne ruchy biodra pośladki i ręce sól na języku szybciej mocniej więcej 11
moina Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @Laura Alszer gorącoooo ... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Laura Alszer Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @Domysły Monika Troszeczkę... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @Laura Alszer super. Pozdrawiam. 1
Laura Alszer Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @mariusz ziółkowski Dziękuję i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
m1234 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @Laura Alszer a chociaż pozmywa? pewnie nie, zapomni przez to wszystko... łobuz! ;) 2
andreas Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Nie da się ukryć, pobudziłaś wyobraźnię. A ja słyszałem o odwrotnej sytuacji; to facet nosił koronki... Szukanie weny wielka pianistka z Tarnowskich Gór chce skomponować cykl miniatur więc by ujrzeć coś tyciego przywołała Antoniego bo nosił cienki gatki w ażur Pozdrowionka. 2
Laura Alszer Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @m1234 zmywarka pozmywa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @andreas Dziękuję! Roześmiałeś mnie tym wierszem. Pozdrowionka
andreas Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @Laura Alszer Dzięki.Ten wierszyk to limeryk. Najlepiej jak jest frywolny i dowcipny. 1
EsKalisia Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @Laura Alszer Lot był. Trochę się w głowie kręci 1
Laura Alszer Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @andreas Dokładnie taki jest, limerykowy mistrzu @EsKalisia Mam nadzieję, że pozytywny lot. Dziękuję za odwiedziny 1
Laura Alszer Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @EsKalisia Cieszę się Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego I pomyśleć, że ta.. jedyna.. czarna koronka, aż tyle "namąciła".. :) Lauro, podoba się. Pozdrawiam Cię. 1
Laura Alszer Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @Nata_Kruk Dziękuję za przeczytanie i podobanie. Ja też pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Kwiatuszek Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @Laura Alszer Bardzo obrazowy wiersz, ładnie! Pozdrawiam serdecznie:-) 1
Laura Alszer Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @Kwiatuszek Dziękuję i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi