W dniu 12.02.2025 o 18:39, iwonaroma napisał(a):No jak w koniunkcji ze Słońcem, to jest do Ciebie fest przyklejony :)
No w sumie tak :) Chociaż niezbyt ściśle (5 st.).
W dniu 12.02.2025 o 18:39, iwonaroma napisał(a):To, że jesteś Rakiem to dla mnie spore zaskoczenie, ale Raki chronią bardzo swoją wewnętrzność więc wielu spraw nie widać (choć rzeczywiście jest w Twoich wierszach pewna księżycowa poświata...). Lew na ASC robi robotę:)
Barany, Bliźnięta, Lwy, Skorpiony, Koziorożce i Ryby to podobno (przynajmniej wg W. Jóźwiaka) mocne i wyraziste znaki, w przeciwieństwie do całej reszty niewymienionych :) Ale ja np. Wodniki wyczuwam, tak jakby descendent mi robił za antenę :)
W dniu 12.02.2025 o 18:39, iwonaroma napisał(a):Ja jestem Wodnikiem (co chyba widać w sposobie mojego pisania ;)
Widać, widać :) A przynajmniej ja Ciebie jakiś czas temu wyczułam :)
W dniu 12.02.2025 o 18:39, iwonaroma napisał(a):Słońce Wenus i Merkury właśnie mieszkają u mnie w V domu, także "muszę" ;) tworzyć (po Wodnikowemu, czyli niekoniecznie konwencjonalnie ;)).
A u mnie wymienione planety po przeciwnej stronie (Słońce w XII, Merkury na granicy XI/XII, Księżyc XI, Wenus już X, ale daleko od osi MC) i też mam parcie na twórczość :) Ale to może wina MC w Byku :) Na granicy domów V i VI mam Urana i Neptuna, co też pewnie daje oryginalność artystyczną i potrzebę kreowania :)
W dniu 12.02.2025 o 18:39, iwonaroma napisał(a):Jeśli masz Wenus w Bliźniętach to żaden partner się z Tobą nie powinien nudzić :)
A faktycznie... nie narzekali na nudę :)
W dniu 12.02.2025 o 18:39, iwonaroma napisał(a):Wiele mi astrologia dała wglądów
Mnie też :)))
Dzięki raz jeszcze i pozderki :)))
Deo